Fotografering

Hos oss på Vattenhuset kan man bli fotograferad under vattnet mot slutet av kursen.

Vattenhuset har ett samarbete med fotografen Åsa som kommer ut på vissa av våra anläggningar. Det är drop-in så alla som går en kurs hos oss är varmt välkommen att bli fotograferade. 

Nedan följer lite info från Åsa, Varmt välkomna!

Jag som fotograferar heter Åsa. Jag har lång erfarenhet som fotograf och babysiminstruktör. Min passion är att fånga barnens glädje och trygghet i det varma vattnet. Ni kommer få tips och hjälp med hur ni kan dyka med era barn för att får bra bilder.

Efter fotograferingen tittar vi igenom bilderna. Om ni gillar bilderna skriver vi upp ert barns namn, er mailadress och ert mobilnummer. Bilderna kommer att levereras inom 24 timmar. Ni beställer alltså på plats. Alla bilder ingår i fotograferingspriset som är 300 kr. Betalning görs via swish!

De bilder ni får hem till er mail, är alla redigerade och färdiga för utskrifter upp till 18x24 cm. Dessa får ni använda i privat bruk. Vill ni göra en större förstoring av någon bild, går det att efterbeställa via mig. Jag sparar bilderna minst ett år efter fotograferingen.

Vi ses i bassängen!

Åsa, Babysimfotografen

OBS! Just nu tar det längre tid än 24h att få sina foton då trycket på fotograferingstiderna varit stort. Åsa arbetar på så snabbt hon kan för att få ut alla fantastiska foton OBS!

FOTOTILLFÄLLE Vecka 43

Måndag 09:30-13:00 Hammarby sjöstad

Tisdag 09:30-13:00 Östermalm

Torsdag 10:00-13:00 Hammarby sjöstad (INSTÄLLT!)

Fredag  Solna/Bergshamra (INSTÄLLT!)

Söndag 09:30-13:00 Södertälje/Saltskog

 

FOTOTILLFÄLLE Vecka 44

Lördag 09:30-12:30 Tyresö

 

Åsa: babysimfotografen@gmail.com