Badkalas

Hyr någon av våra bassänger för barnkalas!

Våra egna bassänger i Älvsjö, Tyresö, Orminge, Sfären (Solna) och Södertälje, Hammarby Sjöstad kan hyras för Badkalas!

Bassänghyran är olika beroende på vilken anläggning och ni får privat tillgång till hela poolområdet i 2 timmar. På dessa kalas har vi ingen aktiv personal på plats, dock går detta att boka till – ring för mer information.

Ni får låna våra redskap och leksaker, det ända ni behöver ta med är det ni önskar äta.

Älvsjö - 3400kr, Tyresö-2900kr, Orminge-2900kr, Sfären -2900kr och Södertälje-2400kr, Hammarby Sjöstad-3400, Norrtull/Vasastan-3400kr

Bad och buskalas!

I Vattenhuset och Barn och buslandet i Tyresö finns det möjlighet att boka ett kombinerat bad och leklands kalas. Ni börjar då med att fika för att sedan bada och efter ca 2h inne i bassängen byter ni om till sista timmen med lek. Ett kombinerat bad och leklands kalas tar 3 timmar och kostar 3500 kr. Vi har ingen personal på plats. OBS: vill ni lägga om tiden måste detta göras per telefon då vi kan boka kalas i andra delen samtidigt.

Det går även att boka bara badkalas eller bara leklandskalas, då bokar vi upp 2 timmar och kostnaden är 2500 kr. Ni har tillgång till lokalen 30 minuter innan kalaset börjar för att förbereda och 30 minuter efter kalaset för att städa efter er.

Bokning av kalas sker via hemsidan. 

 

OBS NYHET BOKA BASSÄNG FÖR EGEN BADTID  FRÅN 650KR/h (MAX 5-6 BADANDE) Maila för bokning: info@vattenhuset.com