Priser & Villkor

Här har vi samlat all information om våra priser och villkor.

Vid frågor kontakta oss på 08-7985088 eller varför inte maila oss på info@vattenhuset.com 

Priser

Södertälje-Saltskog:  7 Lektioner

Simskola och vuxensimskola: 1100 kr
Simskola med förälder : 1100 kr
Babysimskola, simlekis och simskola 4-5 år : 1200 kr

Astrid Lindgren och Långbro: 8 Lektioner

Babysimskola, simlekis och simskola 4-5 år: 1750 kr
Simskola: 1450 kr
Simskola med förälder 1550kr

Huddinge 8 lektioner:

Simlekis och simskola 4-5 år: 1750 kr
Simskola: 1600 kr
Simskola med förälder 1700kr

Täby 8 lektioner:

Simskola 1750 kr
Babysimskola 1750 kr

Dragongården 8 lektioner:

Babysimsimskola, simlekis och simskola 4-5 år: 1750 kr
Simskola: 1450 kr
Simskola med förälder: 1550 kr

Älvsjö och Hammarby Sjöstad: 7 Lektioner

Babysimskola, simlekis och simskola 4-5 år, vuxensimskola: 1600 kr
Simskola 1400 kr
Simskola med förälder 1500 kr

Östermalm och Norrtull: 7 Lektioner

Babysimskola, simlekis och simskola 4-5 år, vuxensimkola: 1700 kr
Simskola 1600 kr
Simskola med förälder 1650 kr

Solna-Sfären: 7 Lektioner

Babysimskola, simlekis och simskola 4-5 år, vuxensimkola: 1600 kr
Simskola 1400 kr
Simskola med förälder 1500 kr

Tyresö: 7 Lektioner

Babysimskola, simlekis och simskola 4-5 år, vuxensimskola:1550 kr
Simskola 1300 kr
Simskola med förälder 1400 kr

Orminge: 7 Lektioner

Babysimskola, simlekis och simskola 4-5 år, vuxensimskola:1450 kr
Simskola 1150 kr
Simskola med förälder 1250 kr

Sickla: 8 Lektioner

Babysimskola, simlekis och simskola 4-5 år: 1850 kr
Simskola 1700 kr
Simskola med förälder 1800 kr

Vattengymnastiken kostar på våra anläggningar

 • Sfären 1400 kr för 10 ggr 
 • Tyresö 1350 kr för 10 ggr 
 • Östermalm och Norrtull 1875 kr för 10 ggr 
 • Älvsjö 1500 kr för 10 ggr 
 • Södertälje 1200 kr för 10 ggr 
 • OBS! Ovan är ett exempel på antal tillfällen. Priserna varierar beroende på höst eller vårtermin och antal tillfällen. (Priset för kurserna ser ni under pilen på vald kurs.) 
 • Vi tar även emot Friskvårdscheckar/actiway som betalning för Vattengymnastiken.

Rabatter

Vi har 100 kr rabatt för FaR och PRO medlemmar på Vattengymnastiken.

(Rabattkoder erhålls per telefon.)

Värva en vän och få rabatt!

För varje vän (som ej är tidigare kund på Vattenhuset) som ni värvar erhåller ni 200 kr i rabatt. Givetvis har även era värvade vänner 200 kr i rabatt. Värvar ni flera så gäller 200 kr per vän, och så vidare två vänner ger 400 kr i rabatt till er och 200 kr i rabatt per värvad familj. Gäller endast Babysim och Simskola.

Villkor

 • Ni ska vara anmälda till samma kursperiod men det behöver inte vara samma kurs, tid eller anläggning. Ni ska vara registrerade på kurser som startar samma månad.
 • Den som värvas måste uppge vem som värvar dem i samband med att anmälan görs och detta ska ske via telefon.
 • Efterregistreringar godkännes ej.
 • Syskon kan inte värva varandra.
 • Rabatterna dras av på fakturan.(Rabatter erhålls endast vid telefonbokning.) (Våra rabatterbjudande kan ej kombineras och återbetalning av rabatter är inte möjligt).

Betalningsvillkor

Vi vill informera att om vi tvingas skicka en påminnelse på fakturan kommer vi debitera 60 kr, vid utebliven betalning skickar vi vidare ärendet till inkasso. Har ni valt faktura som betalningssätt kommer det att göras en miniupplysning.

Vid fakturering är det 10 dagars förfallotid som gäller från det att fakturan är utskriven, faktureringsavgift om 50 kr tillkommer. Vid direktbetalning eller kortköp tillkommer inga avgifter. Vid kreditering/makulering av faktura tas en administrativ avgift om 50kr ut. 

Kursavgiften för alla våra kurser varierar från anläggning till anläggning. Vänligen se informationen nedan på den anläggning som passar er.

Ångerrätt

Du har som konsument fjorton (14) dagars ångerrätt enligt Loda (2005:59). Ångersfristen börjar löpa den dag då kursen bokats. Avbokning görs på dina Mina sidor på knappen avboka kurs. OBS! Om kursen är påbörjad gäller inte ångerrätten längre. 

Exempel: Du bokar den 1/6 så har du fram till den 15/6 på dig att utöva ångerrätt och kan då utan kostnad avboka din kurs.  För att utöva sin ångerrätt logga in på mina sidor avboka din kurs.  

Avbokning

Som Konsument har du alltid möjlighet att avboka din kurs. Dock med giltiga skäl och ett läkarintyg kan vi göra en återbetalning för dem lektioner som man inte har kunnat delta på. Vänligen maila oss snarast era uppgifter samt läkarintyg. (Återbetalningen bedöms utifrån varje enskilt fall och räknas från det datum ni kontaktar oss med ett läkarintyg. Vi kan inte ersätta för de lektioner som har passerat.)

För enskilda lektioner som man missat på grund av exempel förkylning får man inte återbetalning utan är välkommen på igen bad. Se mer information under Igen bad.

(Obs: Vid avbokning där faktura betalning är genomförd tas en administrativ avgift om 50kr ut.)

Presentkort/Tillgodohavande

Presentkort köpes i valfritt belopp och man erhåller en kod som skall uppges i rabattkodsfältet innan betalning genomförs. Vid problem med koden man erhållt ringer man in till kontoret.

Gäller i ett år från utfärdande datum om inte annat är överenskommet. Presentkort/tillgodohavande återbetalas ej om man passerat 14 dagar sedan inköp/utfärdande datum eller har genomfört ett köp. Presntkort/tillgodhavande kan inte bytas mot pengar och man erhåller inga kontanter utan endast presentkort/tillgodohavande om man inte nyttjar det till fullo. 

 

Återbetalning

Vattenhuset AB återbetalar alltid om man avbokar enligt gällande avbokningsregler, eller om man blir långvarigt sjuk, och med läkarintyg kan styrka att man ej kan närvara på kursen. Vid kortvarig sjukdom, och andra orsaker som leder till att man missar ett fåtal tillfällen görs ej någon återbetalning, utan vi hänvisar då till våra igensim (ta-igen-lektioner). OBS varje enskilt fall får en egen bedömning utifrån om återbetalning är möjlig.

Är Vattenhuset orsaken till att konsumenten ej kan delta, t.ex. vid förändring av tid eller dag för kursen, har konsumenten rätt att avboka och erhålla återbetalning. Enskilda lektioner kan återbetalas om ersättningslektion ej erbjuds t.ex. vid inställd lektion pga sjukdom eller tekniska problem.